Πλησιάζει ο... τελικός (Σοβαρότητα, ετοιμότητα και προσοχή)

Μπορεί την Κυριακή να υπήρχε παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αλλά κακά τα ψέματα όλοι στην ΑΕΛ ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς της Τετάρτης (22/04) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι τελικός για τους "γαλαζοκίτρινους", οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την πιο μεγάλη πρόκληση μέχρι την επόμενη...

Η τεχνική ηγεσία μελέτησε την αντίπαλό τους και συστήνει προσοχή, αφού σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται ούτε από το σκορ του πρώτου αγώνα (2-2) ούτε από την ήττα από της ομάδας της Λάρνακας από την Ανόρθωση.

Άλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και που τις πλείστες φορές βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του και ο Χριστάκης Χριστοφόρου, ο οποίος γνωρίζει ότι το έργο τους θα είναι ευκολότερο εάν παρουσιαστούν σοβαροί και προσηλωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κι έχοντας τη συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών τους.

Ήδη, τα μαθητικά έχουν εξαντληθεί, ενώ σε γοργούς ρυθμούς... φεύγουν και τα υπόλοιπα εισιτήρια.

Έτσι, οι Λέοντες αναμένεται να δώσουν το πιο βροντερό παρόν τη φετινή σεζόν, ευελπιστώντας ότι όλοι μαζί θα κάνουν το προ-τελευταίο βήμα που απαιτείται για να έρθει το τρόπαιο στη Λεμεσό μετά από 26 χρόνια.