"Αυτός ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας"

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη αναμέτρηση των ημιτελικών του κυπέλλου Coca Cola με αντίπαλο την ΑΕΛ Λάρνακας, τονίζοντας ότι "Αυτός ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας".

Αναλυτικά:

Έκλεισε στις 19:00 η σημερινή (Δευτέρα 20/4) προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη αναμέτρηση των ημιτελικών του κυπέλλου Coca Cola με αντίπαλο την ΑΕΛ Λάρνακας μεθαύριο Τετάρτη στις 18:00.

Το δικαίωμα για εξασφαλισμένα εισιτήρια σε ότι αφορά στους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας έχει παρέλθει. Από το πρωί της Τρίτης (21/4) δικαίωμα για την αγορά εισιτηρίων έχει όλος ο κόσμος, χωρίς να υπάρχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τους κατόχους των διαρκείας, κανονικών ή μαθητικών.

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι έχει απομείνει πολύ μικρός αριθμός μαθητικών εισιτηρίων, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 09:00 από το AEL Official Shop. Ξεκαθαρίζουμε ότι όσοι οπαδοί της ΑΕΛ θέλουν αύριο να αγοράσουν μαθητικά εισιτήρια δεν θα έχουν δικαίωμα για να αγοράσουν περισσότερα από 2 ο καθένας μέχρι αυτά να εξαντληθούν.

Είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι εάν η προπώληση συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα όπως το περασμένο Σάββατο αλλά και σήμερα Δευτέρα, ίσως να εξαντληθούν τελικά όλα τα εισιτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα.

Εάν όχι, τότε και μόνο θα ανοίξουν ταμεία στο Τσίρειο στάδιο για τους οπαδούς της ομάδας μας.

ΩΡΑΡΙΟ AEL OFFICIAL SHOP

Τρίτη (21/4): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 19:00.
Τετάρτη (22/4): 09:00 – 13:00

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LION και VIP θα έχουν εξασφαλισμένες τις θέσεις τους.

– Εάν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια θα ανοίξουν ταμεία και στο Τσίρειο στάδιο.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΡΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!