"Είμαι αισιόδοξος επειδή είμαστε αθώοι"

Ο πρόεδρος της ΑΕΖ Στέλιος Χρίστου μίλησε το μεσημέρι στον "Άστρα 92.8" και την συνέδελφο Κατερίνα Κυριάκου, για την εκδίκαση της έφεσης για το πρόστιμο που δέχθηκε για την χειραγώγηση του σκορ με το ΑΠΟΕΛ...

Αρχικά: "Αγόρευσε ο δικηγόρος μας πάνω από μια ώρα. Το είδα πως το κλίμα ήταν καλό και ειλικρινά σας λέω είμαι αισιόδοξος επειδή είμαστε αθώοι, αυτό είναι το θέμα. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα κερδίσουμε την υπόθεση".

Από που πηγάζει η αισιοδοξία; "Τώρα δεν μπορώ να σας πω ακριβώς αλλά με τα επιχειρήματα που πρόβαλε ο δικηγόρος μας σε έξι σημεία, πιστεύω ότι κακώς ο Αθλητικός Δικαστής μας επέβαλε το πρόστιμο. Αναφερθήκαν και άλλες υποθέσεις της UEFA με άλλες χώρες όπου κέρδισαν τις εφέσεις που έκαναν".

Υπάρχει προηγούμενο σε άλλη χώρα; "Ναι σε άλλες χώρες έγινε. Αανφέρθηκε και μια περίπτωση χθες αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα".

Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση; "Δεν μας είπαν ακριβώς, θα μας απαντήσουν. Σε 1-2 μέρες πρέπει να ξέρουμε. Ίσως να πήραν και την απόφαση ψες και να μην την ανακοίνωσαν".