"Αν δεν ταξιδέψουν τώρα πότε θα έρθουν; Ώρα να αφήσουμε τον καναπέ"

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άστρα 92,8, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, εκφράζοντας το παράπονο της ομάδας για την προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια της.

Για το ματς που θυμίζει την περσινή σεζόν… "Θα το χαρακτήριζα ντέρμπι των ομάδων που ανέβηκαν. Ήμασταν πέρσι μαζί στους πρωτοπόρους φέτος όμως θα είναι αλλιώς και πάμε υποψιασμένοι. Θα ναι δύσκολο ματς ουαί και αλίμονο αν υποτιμήσει κάποιος τον Ολυμπιακό… Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει να πουλήσουμε ακριβά τομάρι μας για να τους πάρουμε".

Για τον Ολυμπιακό… "Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Χρύση όπου έφτιαξε μια ομάδα με ομοιογένεια. Πιστεύω θα το παλέψει μέχρι τέλους όπως και εμείς. Διαφωνώ με όσους δεν υπολόγιζαν τον Ολυμπιακό. Και για μας λέγαν τα ίδια και για την Άχνα. Όπως είδαμε όμως δεν μπορεί πλέον κανένας να πει με σιγουριά πως πάει να πάρει τρίποντο".

Για τη βαθμολογική θέση της Αλκής… "Μας αφήνει πικρή γεύση η βαθμολογική θέση που έχουμε ως τώρα, βάση της απόδοσης μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά κι έχουμε φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Βαθμολογικά αδικούμαστε όμως πιστεύω πως τους βαθμούς που χάσαμε θα τους βρούμε στην πορεία εκεί που δεν το περιμένουμε"

Για τα αγωνιστικά νέα…"Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Μόνο ο Βασίλεφ είναι εκτός όμως είναι δυνατός. Έχει μπει σε ρυθμούς επανένταξης και το αργότερο μέχρι τέλος Οκτώβρη θα είναι κοντά μας".

Αν περιμένουν τη στήριξη του κόσμου στη Λευκωσία… "Αν δεν ταξιδέψουν και σε αυτό το παιχνίδι να μας στηρίξουν πότε θα το κάνουν; Έχουμε ένα μικρό παράπονο από τον κόσμο. Πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Έχει να κάνει και με την έδρα μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ άσχετα αν τα παιχνίδια είναι Κυριακή οχτώ το βράδυ, που σίγουρα είναι άβολα. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας, χωρίς αυτούς δεν υπάρχουμε".