ΠΕΛΑΟΥ: "Θα ήθελα να δω αν θα αποβαλλόταν έτσι ένας ξένος προπονητής"

Διαβάστε τις τοποθετήσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα της Αλκής με τον Ολυμπιακό όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Αντώνης Πελάου: "Έγινε ένα παιχνίδι που χάσαμε δύο βαθμούς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες μας. Κρατούμε τον βαθμό και συνεχίζουμε. Εγώ ήρθα στην Αλκή σαν βοηθός όχι σαν πρώτος προπονητής. Θα έπρεπε ο Κύπριος προπονητής να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό. Θα θελα να δω αν ήταν ένα ξένος προπονητής και διαμαρτυρόταν για ένα φάουλ αν τον απέβαλε έτσι ο διαιτητής"

Από την πλευρά του ο Χρύσης Μιχαήλ τόνισε: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μια πολύ καλή ομάδα. Αναγνωρίζαμε τις δυσκολίες. Προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας. Δεν ήταν εύκολο αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βγούμε στην αντεπίθεση. Το καταφέραμε δύο τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε γκολ. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την κατάσταση με την κατοχή μπάλας. Δεν ήταν τόσο εύκολο, η πίεση της Αλκής ήταν ακόμα μεγαλύτερη και στο σημείο που μπορέσαμε να ανεβούμε λίγο, δεχτήκαμε το 1-1 και τότε τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ευτυχώς οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα και στο τέλος πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που είναι δίπλα τους. Του θέλουμε δίπλα μας, η ομάδα θα είναι πιο δυνατή με τις προσθήκες. Να ξέρουν ότι ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί"

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy