Τεράστιο διπλό και… 7η θέση! (φώτος)

Με σκόρερ τον Ηλία Βαττή με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 69’ η Καρμιώτισσα απέδρασε με το διπλό από το «Τάσος Μάρκου» επικρατώντας 0-1 της Αναγέννησης Δερύνειας.  Με την επιτυχία της αυτή η ομάδα των Πολεμιδών αύξησε την μεταξύ τους διαφορά στους εφτά βαθμούς, ενώ παράλληλα αναρριχήθηκε στην 7η θέση. 

Πρώτα λεπτά χωρίς καλή φάση…
Στην απόλυτη ισορροπία κινήσεων πέρασαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δυο ομάδες με πολλές κοντινές πάσες και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Κάπως πιο επιθετικοί ήταν οι φιλοξενούμενοι που δημιούργησαν δυο τελικές προσπάθειες. Αρχικά στο 3’  με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάυρου και στο 9’ με μια καλή κεφαλιά του Μπόλιανετς. 

Μεγάλη ευκαιρία με Όρντος
Έχοντας την κατοχή η Καρμιώτισσα πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Άσκησε έντονη στην Αναγέννηση και στο 26’ απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ με τον Όρντος να μην μπορεί σε τετ-α-τετ να νικήσει τον Μάστρου. 

Νέα εκαιρία Μπόλιανετς...
Στο 36’ πάλι οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο προσκήνιο με τον Μπόλιανετς από πλεονεκτική θέση πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον κήπερ των γηπεδούχων. 

Σταδιακά η Αναγέννηση ισορρόπησε το παιχνίδι  βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση όμως το σκορ του πρώτου μέρους βρήκε τις δυο ομάδες στο άγονο 0-0. 

Πανομοιότυπο σκηνικό στα πρώτα λεπτά της επανάληψης…
Με ακριβώς τα ίδια δεδομένα όπως το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο. Η Καρμιώτισσα είχε την κατοχή και την υπεροχή, ενώ η Αναγέννηση με καλά οργανωμένη άμυνα έβγαινε μπροστά μόνο εάν δινόταν η ευκαιρία με κόντρα αντεπιθέσεις.  

Διαμαρτυρίες για πέναλτι στο 52’ 
Στο 52’ ο Σταύρου έκανε την επέλαση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και στην προσπάθεια του να τον ανακόψει ο Μπαρπούδης τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.  Η απόφασή του αυτή έφερε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Καρμιώτισσας καθώς υποστήριζαν πως ο αμυντικός της Αναγέννησης υπέπεσε σε καθαρή παράβαση καθώς τον τράβηξε από τη  φανέλα. 

0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαττή…
Στο 68’  ο Μανογιάν κέρδισε σε πλεονεκτική θέση το φάουλ. Ο Βαττής ανέλαβε την εκτέλεση και έξοχα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 0-1. 

Προσπάθεια ισοφάρισης…
Μη έχοντας άλλη επιλογή από το να επιτεθεί, στην συνέχεια η Αναγέννηση πίεση για την ισοφάριση. Με κύριο εμπνευστή τον Μπριζίτο δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Μεγάλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά…
Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους μπας και γλυτώσουν τουλάχιστον τον έναν βαθμό.  Η ομάδα των Πολεμιδιών ωστόσο κράτησε και έτσι κατάφερε να αποδράσει με το τεράστιας σημασίας τρίποντο. Ένα τρίποντο που αυξάνει την μεταξύ τους διαφορά στους εφτά βαθμούς. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:  Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου (82'Νατσιόπουλος), Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (67’ Κολάνης), Κάλεζιτς (36' Φωτίου), Γουέσλεμ, Μπριγκίτο, Φουρτάδο

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγεβιτς, Βοσκανιάν, Βαττής (77' Τσολακίδης), Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Σταύρου (86' Κυριάκου), Λοκόμπε, Μπόλιανετς, Κονέ, Όρντος, Μανογιάν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ευθυμίου, Bλασόπουλος, Αναστασίου / Βαττής

** Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρίστος Ν. Χρίστου με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Μιχάλη Μαρίνου. 

**Τρίτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ηλία Βαττή. 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η): Απόλλωνας-Αναγέννηση / Καρμιώτισσα-Δόξα