Τα τελευταία νέα στα διοικητικά

Με ανακοίνωση την Δευτέρα, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής της Αναγέννησης αναφέρονται στα τελευταία δεδομένα γύρω από τα διοικητικά...

"Αγαπητά Μέλη,

Η εφορευτική επιτροπή, έλαβε την εντολή από την Γ.Σ., της Τρίτης, 02/05/2017: 

α) να διερευνήσει και να προσπαθήσει να οδηγήσει τα πράγματα προς την εκλογή νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2017 – 2018, 

β) να καταθέσει την πρότασή της, στην πρώτη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου, στις 09/05/2017 

Από την επομένη μέρα, η επιτροπή είχε την πρώτη συνεδρία της και άρχισε αμέσως τις κατ’ ιδίαν επαφές με τα υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ. Είχαμε συνάντηση με όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., όπου είχαμε ένα ειλικρινή και πλούσιο διάλογο. Πρέπει να τονίσουμε τη σοβαρότητα, την ωριμότητα, το πολύ θετικό κλίμα και προοπτικές που υπάρχουν, στις προσπάθειες που καταβάλουμε για εκλογή νέου Δ.Σ. και αυτό είναι προς τιμή τόσο των μελών του υφιστάμενου Δ.Σ. όσο και γενικά, σε όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα της Αναγέννησης. 

Στην Γ.Σ. της 09//05/17, θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε μια δομή από Δ.Σ., αλλά δεν το κάνουμε επειδή μας ενδιαφέρει πολύ, η όσο δυνατό καλύτερη λειτουργικότητα του. Oι επαφές που είχαμε μας αποκόμισαν αρκετές εισηγήσεις για την εύρυθμη λειτουργία ενός νέου Δ.Σ., και τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά. Εκτός από τις εισηγήσεις, είχαμε επίσης και ένα κατάλογο με νέα άτομα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν μια νέα δομή του Δ.Σ. Ζητήσαμε παράταση μιας βδομάδας και είμαστε, πιστεύουμε, σε θέση να φέρουμε ενοποιών της αποψινής Γ.Σ., ένα σώμα περισσότερο λειτουργικό, το οποίο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προϋποθέσεις, έτσι όπως προέκυψαν από τις επαφές της επιτροπής και των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. 

Θα πρέπει όμως, να ενημερώσουμε τη Γ.Σ., για το γεγονός του ότι, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη στελέχωση εφορίας στην πετόσφαιρα αντρών. Στο άθλημα αυτό, έχουμε έλλειψη ενδιαφέροντος. Οι υφιστάμενοι έφοροι δηλώνουν αδυναμία παραμονής, λόγω επαγγελματικών, προσωπικών αλλά και άλλων θεμάτων, που έχουν να κάνουν με κούραση, φυσική και ψυχική, με τη μακροχρόνια ενασχόληση, με το άθλημα τους. Εδώ, θα πρέπει να αφιερώσουμε ιδιαιτέρες προσπάθειες, εφόσον η πετόσφαιρα είναι αυτή που είναι για τη Δερύνεια. Ως εφορευτική επιτροπή, κάνουμε σοβαρή , πολύ σοβαρή, έκκληση στους ανθρώπους της Δερύνειας, οι οποίοι κατέχουν και αγαπούν το άθλημα της Πετόσφαιρα, να στελεχώσουν την εφορία. 

Ανακεφαλαιώνοντας, εστιάζουμε στο καλό κλίμα για εκλογή νέου Δ.Σ., δηλώνοντας παράλληλα την έλλειψη ενδιαφέροντος στελέχωσης εφορίας Πετόσφαιρας. Καλούμε τα μέλη του Σωματείου μας να παραστούν στην αποψινή Γ.Σ. (το ανώτερο όργανο διοίκησης του Σωματείου μας), για συζήτηση, προβληματισμό και αποφάσεις για την περεταίρω πορεία, ενισχύοντας τις προσπάθειες, για εκλογή νέου Δ.Σ. 

Με εκτίμηση, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, 
Νίκος Γ. Λίλης 
Κώστας Λόντος 
Νίκος Πλατής 

Δερύνεια, 15/05/2017".