Η δικαίωση, τα μαλλιά του Φραντζέσκου και ο ... "ΧΟΝΤΡΟΣ"!

Όταν στις 25 Ιανουαρίου το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ αποκάλυψε το φλερτ της Ανόρθωσης με τον Ίσμα Γκονσάλβες... ξεκίνησε από ορισμένους οργανωμένη προσπάθεια για να μειωθεί ο ποδοσφαιριστής... Γράφτηκαν περίεργα παρασκήνια, μιλούσαν για ΧΟΝΤΡΟ που άφησε ιστορία με αμαρτωλό παρελθόν. Επιχειρήθηκε μία άνευ προηγουμένου επίθεση..

Στις 27/1 η επιμονή της Ανόρθωσης με εκφραστές τους Λέουβεν και Φραντζέσκο έφερε το πουθούμενο με τον Ίσμα να υπογράφει στην "Κυρία".

Την επόμενη ώρα των υπογραφών ο Τεν Φαν Λέουβεν εξηγούσε τι... έφερε στην ομάδα και πως το πέτυχε αυτό...

Ο... πανέξυπνος Ολλανδός ανάμεσα σε άλλα έγραψε στο σημείωμα του.

Εάν ο Εκτελεστικός μας Σύμβουλος, Φραντζέσκος Χ”Μιχαήλ είχε μαλλιά, θα είχαν γκριζάρει τον τελευταίο μήνα. Σχεδόν ποτέ δεν ξανασυνάντησα πιο δύσκολο μετεγγραφικό παράθυρο την τελευταία δεκαετία, όπως αυτό.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές, πέρασαν από χίλια μύρια κύματα και μάλιστα σε κάποια φάση η υπόθεση βρέθηκε ένα βήμα από το οριστικό ναυάγιο. Οι Πορτογάλοι ήταν δύσκολοι και σκληροί διαπραγματευτές όμως είχαν να αντιμετωπίσουν τους μάγκες Πουλλαίδη και Φραντζέσκο οι οποίοι με την γνωστή τακτική που χαρακτηρίζει τις κινήσεις τους, όπως απέδειξαν με τις πετυχημένες τους μεταγραφές το καλοκαίρι, δείχνοντας μεγάλη επιμονή και υπομονή κατάφεραν να ολοκληρώσουν και την μεταγραφή του Ίσμα.

Σήμερα μπορούν να νιώθουν 100% δικαιωμένοι. Απάντησαν... σε αυτούς που θέλησαν να μηδενίσουν την μεταγραφή όμως αυτό που ενδιαφέρει είναι πως ενίσχυσαν ουσιαστικά την ομάδα εκεί ακριβώς που πονούσε...