Ανάμεικτα συναισθήματα

Στο έκτο και τελευταίο φετινό παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση κατάφερε για πρώτη φορά να σκοράρει.

Σκόραρε όχι μια, ούτε δυο αλλά τρεις φορές όμως παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη μένοντας στο ισόπαλο 3-3.

Στα πέντε προηγούμενα φετινά παιχνίδια, η Ανόρθωση μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία όμως σε κανένα εξ’ αυτών δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Στο χθεσινό παιχνίδι στο «ΠΑΠ», η «Κυρία» ευτύχησε να σκοράρει νωρίς με τον Ίσμα και έθεσε τις βάσεις για την μεγάλη νίκη.

Αν και ισοφαρίστηκε νωρίς, σκόραρε ξανά με τον ίδιο παίκτη πριν εκπνεύσει το ημίχρονο. Ισοφαρίστηκε με την έναρξη της επανάληψης όμως ο Μακρής είχε ξανά την λύση για την Ανόρθωση η οποία ισοφαρίστηκε στα τελικά στάδια του αγώνα.

Από την μία, είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση αφού σκόραρε τρεις φορές απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μάλιστα προηγήθηκε τρεις φορές (1-0, 2-1, 3-2) εντούτοις δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Από την άλλη, κάποιος που θα δει πιο ψύχραιμα τα δεδομένα, θα νιώσει και ανακούφιση ως ένα βαθμό οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τρία δοκάρια, συν την απίστευτη ευκαιρία του Τζιμπούρ σε κενή εστία στις καθυστερήσεις…