Σκέτη απόλαυση!

Μπορεί κάποιες φορές να θυμίζει ποδοσφαιριστή προηγούμενης δεκαετίας, ψάχνοντας τρόπους να…  λουφάρει στο αμυντικό κομμάτι, όμως με τον τρόπο που δημιουργεί φάσεις για την ομάδα του ο Τόνι Κάλβο είναι σκέτη απόλαυση.

Ο Ισπανός άσος της Ανόρθωσης, στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, μένοντας σχετικά στα… ρηχά. Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε από το να αποβεί κομβικός για την ομάδα του, έχοντας δύο ασίστ πάρε – βάλε στους συμπαίκτες του.

Τόσο στο δεύτερο γκολ του Γκονζάλβες όσο και στο γκολ του Μακρή, ο Κάλβο όντας εν στάση, είχε την διαύγεια να περιμένει το κατάλληλο timing για και να κάνει την σέντρα σημαδεύοντας την κίνηση των συμπαικτών του και αμφότεροι δεν λάθεψαν, σκοράροντας και… πιστώνοντας άλλες δύο ασίστ – ποιότητας για τον Ισπανό εξτρέμ.

Χωρίς υπερβολή, φέτος ο Κάλβο πραγματοποιεί την πιο ώριμη χρονιά του στην Ανόρθωση, βοηθώντας τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση, δικαιώνοντας αυτούς που επέλεξαν να τον διατηρήσουν στο «Αντ. Καράς» παρά την περσινή μέτρια χρονιά που πραγματοποίησε.