Τρελές επιδόσεις, νέα ρεκόρ

Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να βοηθήσει στο σκοράρισμα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο "Ίσμα" καταγράφει τρελές επιδόσεις μέχρι στιγμής με την φανέλα της Ανόρθωσης και έχει... σμπαραλιάσει το προηγούμενο προσωπικό του ρεκόρ.

Από έναν ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν είχε σκοράρει πάνω από πέντε γκολ στο πρωτάθλημα σε μια σεζόν - αν και μόλις 23 χρόνων - δεν μπορείς να έχεις τεράστιες απαιτήσεις. Ο Γκονσάλβες, όμως, απέδειξε πως μπορεί να έχει μια πολύ καλή σχέση με τα δίκτυα.

Ο Πορτογάλος έφτασε τα εφτά γκολ στο πρωτάθλημα με τα δυο που πέτυχε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και βελτίωσε το ρεκόρ καριέρας του (5 γκολ συνολικά το 2013/14 με ΑΠΟΕΛ και Βέροια). Συνολικά ανέβηκε στα εννέα με τον φοίνικα στο στήθος και άφησε πίσω τα 8 που είχε σκοράρει με την St.Mirren σε όλες τις διοργανώσεις, το 2012/13.

Ο Ίσμα έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος και αισιόδοξος για ακόμα καλύτερη συνέχεια αφού μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες έχει πετύχει εννέα γκολ, σκοράροντας μια φορά κάθε 126 λεπτά περίπου, με την φανέλα της Ανόρθωσης...