Άργησε να μπει στο παιχνίδι και τώρα... τρέχει

Μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανέβει στην 4η θέση και να... χτυπάει με αξιώσεις ακόμα και τη 2η, κάτι που είχε επισημάνει σε παλαιότερές του δηλώσεις ο Αντρέ Πάους, έχασε η Ανόρθωση στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή.

Η "Κυρία" άργησε να μπει στο παιχνίδι και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ έτρεχε και δεν έφτανε.

Κατάφερε μεν να ισοφαρίσει, είχε 2-3 ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η εμφάνισή της δεν ήταν η ανάλογη συγκριτικά με τα όσα είχε δείξει το τελευταίο διάστημα.

Ως εκ τούτου, το προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια έχει το χαρακτήρα τελικού, αφού εάν δεν κερδίσει δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκτός κι αν οι πιο πάνω ομάδες έχουν απώλειες και καλύψει το χαμένο έδαφος στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές.

Σε περίπτωση νίκης όχι μόνο θα ξεπεράσει το "τριφύλλι" στη βαθμολογία, αλλά και θα ισοφαρίσει στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από το βαθμολογικό μειονέκτημα θα υστερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Δεδομένα εκτός θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Μάκος, ενώ η προσοχή εστιάζεται στους τραυματίες Κάλβο, Μαϊσουράντζε και Λαΐφη και κατά πόσον θα μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Η βαθμολογία

1    ΑΠΟΕΛ     58
2    Απόλλων   53
3    ΑΕΚ Λάρνακας  52
4    Ομόνοια   50
5    Ανόρθωση   49
6    Ερμής    40