Πέτυχε πολλά, τον θέλουν (Πληροφορίες)

Aποκτήθηκε τον Ιανουάριο και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά όμως... κολύμπησε με απόλυτη επιτυχία. Ο Ίσμα έδωσε πολλές λύσεις στην Ανόρθωση και είναι ένας από τους παίκτες που "καίει" τους φίλους της ομάδας το τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο 23χρονος επιθετικός πρόλαβε να σκοράρει 11 γκολ σε 18 συμμετοχές και παρόλο που ουσιαστικά μπήκε στην ομάδα χωρίς να έχει χρόνο προσαρμογής, τα πήγε περίφημα.

Ο Άντρε Πάους και η διοίκηση έμειναν, φυσικά, πολύ ικανοποιημένοι από τον Ίσμα και η λογική λέει πως η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε εξάσκηση του δικαιώματος απόκτησής του από την Ρίο Άβε. Βέβαια, εξίσου σημαντικό είναι να θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει.

Πάντως, ο Γκονσάλβες είναι κεφάλαιο για την Ανόρθωση και είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν αφού εκτιμούν πως την δεύτερη σεζόν μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα...

Τέλος του μήνα ολοκληρώνεται ο δανεισμός και η εκτίμηση της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net μαζί με όλες τις πληροφορίες, συγκλίνουν προς την κατεύθυνση παραμονής του Ίσμα στην "Κυρία"!