Ιδανική (αλλά και δύσκολη) περίπτωση

Μετά την αποχώρηση του Τεντ Φαν Λέουβεν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, στην Ανόρθωση βρίσκονται στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του, δίνοντας προτεραιότητα στην Ολλανδική αγορά.

Η απόφαση θα ληφθεί από τον Άντρε Πάους και την επιτροπή προγραμματισμού και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ερχόμενης εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις.

Μία περίπτωση, η οποία φαντάζει ιδανική είναι του Φρεντ Ρούτεν.

Πρόκειται για Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος είναι 52 ετών (05/12/1962) κι έχει δουλέψει ως προπονητής σε Τβέντε, Σάλκε, Αϊντχόφεν, Φίτεσε και Φέγενορντ.

Παράλληλα, όμως, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, αφού ο Ρούτεν είναι ένα μεγάλο όνομα στη χώρα της τουλίπας και δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ενδιαφέρονταν για συνεργασία, μιας και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.

Από την άλλη, ωστόσο, ο ίδιος δεν απέκλεισε ποτέ την προοπτική να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή σε μία ομάδα και μάλιστα ήταν υποψήφιος για την Τβέντε, με τον Τεντ Φαν Λέουβεν να είναι τελικά αυτός που πήρε τη θέση!

Επιπλέον, συνδέεται με στενή φιλία με τον Άντρε Πάους, με τον οποίο επί σειρά ετών ήταν συμπαίκτες στην Τβέντε (αποτέλεσαν με μεγάλη επιτυχία το κεντρικό δίδυμο της ομάδας) -πέρυσι μάλιστα η Ανόρθωση αντιμετώπισε τη Φέγενορντ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, το οποίο διευθέτησαν οι δύο τεχνικοί.