Ξεκίνησαν για τη νέα σεζόν

Ξεκίνησαν σήμερα τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τμήματα και θα περάσουν από εξετάσεις (εργομετρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές, μυοσκελετικές, οδοντιατρικές, οφθαλμολογικές και ποδιατρικές) από σήμερα μέχρι και τις 5 Ιουλίου.

Πρώτη Προπόνηση
Η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 6 Ιουλίου, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός εντός των αποδυτηρίων και θα ακολουθήσει η προπόνηση, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν κόσμος και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πλάτρες
Από την Δευτέρα 13 μέχρι το Σάββατο 25 Ιουλίου, η ποδοσφαιρική Ανόρθωσις θα βρίσκεται στις Πλάτρες, όπου και πέρσι πραγματοποιήθηκε μέρος της προετοιμασίας. Στις 17 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Αμαθούντα Αγίου Τύχωνα, στις Πλάτρες.

Φιλικό με Νέα Σαλαμίνα
Το Σάββατο 25 Ιουλίου, θα έχουμε βαρωσιώτικο φιλικό ντέρμπι, με την συμπολίτιδα ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή.

Πολωνία
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, στην πόλη Οπαλένιτσα, 35 χιλιόμετρα από την πόλη Πόζναν. Η αποστολή θα διαμείνει στο προπονητικό κέντρο «Remes Sport & Spa» από την Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι την Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Σε αυτό το διάστημα θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια. Την  Κυριακή 2 Αυγούστου με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 5 Αυγούστου με την Λεχ Πόζναν και τέλος το Σάββατο 8 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί αργότερα, μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες και για τους άλλους δύο αγώνες.