"Να συνεχίσουμε απ´ εκεί που... σταματήσαμε μέσα Μαίου"

Mε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για την επίσημη έναρξη της ποδοσφαιρικής τους ομάδας και εύχεται σε όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα αυτό καλή αγωνιστική χρονιά, αντάξια με την Ιστορία του Φοίνικα.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου με την σημερινή του ανακοίνωση ενημερώνει τα μέλη του για την επίσημη έναρξη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και εύχεται σε όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα αυτό καλή αγωνιστική χρονιά, αντάξια με την Ιστορία του Φοίνικα.

Την Δευτέρα καλούμε τα μέλη μας η ώρα 18:15 όπως προσυγκεντρωθούν στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Νότιο πέταλο για την μαζική μας παρουσία και είσοδο στην 1η επίσημη προπόνηση δείχνοντας για ακόμα μια φορά την πραγματική μας στήριξη στην ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε απ´ εκεί που "σταματήσαμε" μέσα Μαίου, βάζοντας το πήχη ακόμα ψηλότερα. Εισιτήρια εισφοράς θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τους υπεύθυνους του Συνδέσμου στον χώρο στάθμευσης.

Επίσης ενημερώνουμε πως οι εγγραφές του Παν.Συ.Φι θα ξεκινήσουν αρχές της επόμενης εβδομάδας κάτι που θα ανακοινωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες όπως και για τις επόμενες δραστηριότητες του Συνδέσμου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Υ.Γ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΗΝ 1η

Υ.Γ.1 ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΣ

Υ.Γ.2 "ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΕΣ"
 
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994