"Σίγουρα η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο"

Πριν από την πρώτη επίσημη προπόνηση της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο αναπληρωτής πρόεδρος Θέμης Βιολάρης.

Ο κύριος Βιολάρης εξέφρασε την πίστη σε αυτή την ομάδα, τονίζοντας επανειλημμένως ότι είναι η καλύτερη στην Κύπρο και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να το αποδείξουν κι εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Σας καλωσορίζω. Φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που πέρασαν καλά στις διακοπές τους. Καλές καλοκαιρινές διακοπές, όπως εγώ με μερικά παραπάνω κιλά τα οποία θα χάσω τώρα. Είναι μία νέα χρονιά με ίδιο πλάνο και θα δείξουμε και θα αποδείξουμε ποιοι είμαστε.

Αυτή είναι η Ανόρθωση Αμμοχώστου. Αυτός είναι ο καλύτερος σύλλογος της Κύπρου. Αυτή είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στην Κύπρο. Αν πιστεύετε στους εαυτούς σας, τότε θα το δείξετε στο γήπεδο. Κανένας δεν πρέπει να νιώθει ότι οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες από εμάς. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Το αποδείξαμε πέρυσι, κάνουμε περισσότερα πράγματα εκτός του περιβάλλοντος της ομάδας, προκειμένου να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γνωρίζω ότι θα είναι μια σκληρή χρονιά, αλλά είσαστε εξίσου σκληροί. Έτσι πρέπει να δείξετε τις ικανότητές σας στο γήπεδο. Όπως είπα παλαιότερα, παίξτε μπάλα για τους εαυτούς σας, για τους φιλάθλους σας, για την ομάδα σας, για τις οικογένειές σας.

Μιλώντας για οικογένειες, αυτή είναι η καλύτερη οικογένεια στην Κύπρο. Στηρίζει ο ένας τον άλλο, προστατεύει ο ένας τον άλλο και κερδίζουμε μαζί τα παιχνίδια. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Μπορεί να μην είμαστε η μεγαλύτερη, αλλά είμαστε σίγουρα η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο.

Καλωσορίσατε και πάλι, απολαύστε ένα όμορφο χρόνο. Παράλληλα, είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το νέο μας τεχνικό διευθυντή τον κύριο Σταν Φαλξ, ο οποίος είναι εδώ μαζί μας και θα περνάει λίγο χρόνο μαζί σας από εδώ και πέρα.

Καλωσορίζω και τον προπονητή μας τον κύριο Άντρε Πάους, στον οποίο χρωστώ ακόμα ένα όμορφο δείπνο με σουβλάκι (γέλια).

Το παιχνίδι είναι δικό σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Να έχετε μία χαρούμενη και διασκεδαστική χρονιά κι ας φέρουμε λίγη χαρά σε αυτό το σύλλογο. Η μπάλα είναι στα πόδια σας. Σας ευχαριστώ και καλωσορίσατε".

Ακολούθως, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και ο Σταν Φαλξ:

"To όνομά μου είναι Σταν Φαλξ. Μία μικρή παρουσίασή μου. Το πιο σημαντικό στην οικογένειά μας, δεν θα μιλήσω τόσο πολύ, είναι να το δείξουμε στο γήπεδο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σας, ανυπομονώ να έχω επιτυχίες μαζί σας. Σας εύχομαι καλή τύχη και να είστε ομάδα, τόσο όταν κερδίζετε όσο κι όταν χάνετε. Τις επόμενες εβδομάδες θα μιλήσω με όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά. Για ακόμα μία φορά, καλή τύχη".