Χρέη Προέδρου ο Θέμης Βιολάρης

Ο Θέμης Βιολάρης θα εκτελεί χρέη προέδρου της εταιρείας μετά την απόφαση του Χαράλαμπου Μανώλη να διεκδικήσει την προερδία της ΚΟΠ, όπως ανακοίνωσε η Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

"Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο, συνεδρίασε εκτάκτως χθες (7 Ιουλίου), προκειμένου να εξετάσει την παραίτηση του προέδρου του κ. Χαράλαμπου Μανώλη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή και χαιρετίστηκε ομόφωνα η πρόθεση του κ. Μανώλη να διεκδικήσει την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Γνωρίζοντας το άμεμπτο του χαρακτήρα του κ. Μανώλη, είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για τα Σωματεία μας. Όσο και αν αποτελεί πλήγμα για μας η απώλεια από τα διοικητικά ενός εργατικού, μετριοπαθούς και συνενωτικού ατόμου, εκφράζουμε την χαρά μας που το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει την ευκαιρία να τον αναδείξει στο υψηλότερο αξίωμα της ΚΟΠ.

Χρέη προέδρου της εταιρείας, θα ασκεί από σήμερα ο αντιπρόεδρος κ. Θέμης Βιολάρης, μέχρι την πραγματοποίηση νέας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων".

Υποστήριξη υποψηφιότητας Χαράλαμπου Μανώλη

"Σε χθεσινοβραδυνή (6 Ιουλίου 2015) του Συνεδρία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, απεφάσισε ομόφωνα όπως υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Μανώλη για την προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε ότι, ο συγκεκριμένος υποψήφιος, εκφράζει κατ’ απόλυτο τρόπο τις αρχές και αξίες που διέπουν την ύπαρξη και λειτουργία του Συλλόγου μας ενώ ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του κ.Μανώλη πιστεύουμε ότι μπορούν να καταστήσουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα ως νικηφόρο.

Πιστοί στις διακηρύξεις, τις προφορικές και γραπτές δεσμεύσεις μας απέναντι στους Ανορθωσιάτες αλλά και στο κυπριακό φίλαθλο κοινό γενικότερα, επιδιώκουμε τη μεγάλη αλλαγή στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τη δημιουργία δεδομένων τέτοιων, που να φέρουν την απαιτούμενη από όλους διαφάνεια, αξιοκρατία, χρηστή διοίκηση και τον επιδιωκόμενο επαγγελματισμό.

Καλούμε και τα υπόλοιπα Σωματεία να συστρατευτούν με τον υποψήφιο κ. Χαράλαμπο Μανώλη και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ".