Oι μπηχτές Πουλλαίδη...

Για την υποψηφιότητα Μανώλη για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μιλώντας στον Φιλελεύθερο ανέφερε: «Κλαίγονταν και μας εκλιπαρούσαν κι ύστερα κρύβονταν με τεχνάσματα. Η Ανόρθωση παίζει με ανοικτά χαρτιά, παίζει με αρχές και ιδανικά. Αυτή είναι η κουλτούρα μας και δεν θα την εγκαταλείψουμε».

Για την κυπριακή διαιτησία... «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας αδικήσει». «Πέρυσι αδικηθήκαμε κατάφωρα από τη διαιτησία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αδικηθούμε και στη νέα σεζόν».

Για τον Τεντ φαν Λίουεν... «Είχε κάποιες εμμονές, κάποιες ιδιορρυθμίες. Δεν ξέρω αν συνολικά αδικήθηκε ο κ. Φαν Λίουεν, αλλά ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ξεχωριστός, άριστος γνώστης του αντικειμένου, αλλά κατά διαστήματα είχε κάποιες ιδιορρυθμίες, κάποιες εμμονές. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά εκείνη η διχογνωμία που είχε με τον κ. Πάους, λίγο έλειψε να μας κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Και δεν σας κρύβω ότι σε κάποια φάση ήμουν ιδιαίτερα αυστηρός και με τους δύο. Γι' αυτό και αποφασίστηκε να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Τεντ. Από την άλλη ακούστηκαν κάποιες σαχλαμάρες ότι έβγαλε λεφτά από την Ανόρθωση με αδιαφανή τρόπο. Είναι αστειότητες! Επειδή κάποιες επιλογές ήταν κακές, δεν σημαίνει ότι μπήκαν στη μέση προμήθειες και μίζες. Γι' αυτό είμαι 100% σίγουρος".