Ο παίκτης που θέλουν πολύ αλλά... (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, από την Ισπανία, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Ντιέγκο Μπουονανότε, ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν εδώ και μέρες στην κορυφή της λίστας των Σταν Φαλξ και Άντρε Πάους για τη θέση του επιτελικού μέσου στην Ανόρθωση.

Στο Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό υποβλήθηκε πρόταση από πλευράς Κυρίας, ωστόσο ο ίδιος δεν συμφώνησε και μάλιστα υπήρξε μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση με την απόκτησή του, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που κόστισε εκατομμύρια ευρώ στη Μάλαγα όταν τον απέκτησε από τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ τα τελευταία χρόνια πέρασε από Γρανάδα, Πατσούκα (δανεικός) και Κίλμες (δανεικός). Παράλληλα, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη κατορθωτό και πλέον η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης στρέφει την προσοχή τις σε άλλες λύσεις, όπως για παράδειγμα ο Νίκολα Μαρτίνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουονανότε είναι στο στόχαστρο και της ΑΕΚ Αθηνών, η οποία καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για απόκτησή του.