"Πρέπει να... τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια" (Δηλώσεις Ντε Γιόνγκε)

Την άποψη ότι τέτοια παιχνίδια η ομάδα του πρέπει να τα καθαρίζει και να μην δίνει δικαιώματα, εξέφρασε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πιο επιθετικά από εμάς. Εμείς ήμασταν λίγο κοιμισμένοι, δεχθήκαμε το γκολ, ήμασταν καλύτεροι στην συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς όμως να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε περισσότερο κατοχή, όχι όμως καλές τελικές πάσες. Είχαμε να διορθώσουμε αυτό στην ανάπαυλα, ξεκινήσαμε καλύτερα το β’ μέρος. Υπήρχε πνεύμα στην ομάδα και μέσα σε 20 λεπτά βάλαμε τρία γκολ. Θα πρέπει να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Τα τελευταία δέκα λεπτά δεν ήμασταν καλοί, δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να φτιάξει φάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο επαγγελματίες, να τελειώνομε τα παιχνίδια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με τους 6 βαθμούς και τις δύο νίκες στο ξεκίνημα».

Με την σειρά του ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Ντε Γιόνγκε ανέφερε...

«Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι από πέρσι μαζί. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και είναι δύσκολο μέχρι να δέσουν οι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες μου είναι διψασμένοι και αυτό φαίνεται και στις προπονήσει. Πιστεύω στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, είμαι σίγουρος ότι εφόσον συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο δουλειάς, επιστρέψουν οι τραυματίες και πορευτούμε στο ίδιο μοτίβο θα πετύχουμε».