Νέα... ψώνια από Πειραιά (Ανακοίνωσε συμφωνία)

Συνεχίζονται τα… ψώνια από τον Πειραιά για την Ανόρθωση.

Μετά τους Μαρτίνες και Τζανακάκη, η «Κυρία» ήρθε σε συμφωνία και με τρίτο παίκτη που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσο Πελέ, ο οποίος είναι εκτός πλάνων  της τεχνικής ηγεσίας. Η Ανόρθωση κατέθεσε επίσημη πρόταση για απόκτηση του παίκτη και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Πρόκειται για 28χρονο κεντρικό χαφ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Vítor Hugo Gomes Passos, γνωστό και ως «Πελέ».

Ο εικοσιεπτάχρονος Πελέ, είναι Πορτογάλος κεντρικός μέσος, ο οποίος έρχεται με ελευθέρα μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις Πόρτο και Ίντερ ενώ στην Ελλάδα – πέραν του Ολυμπιακού - φόρεσε τα χρώματα Εργοτέλη και Λεβαδειακού.

Η άφιξη του στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για απόψε. Αύριο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν οριστικοποιηθούν οι όροι της μεταξύ μας διετούς συνεργασίας.

Καλωσορίζουμε τον Πελέ στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα μας".