Μια έκπληξη που δεν πρέπει να εκπλήσσει

Είναι σίγουρα έκπληξη η τελευταία και χωρίς βαθμό Αγία Νάπα να πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Ανόρθωση των πολύ καλών αποτελεσμάτων, όμως για όσους παρακολούθησαν τα προηγούμενα ματς της "Κυρίας" θα διαπίστωσαν πως η γκέλα... μύριζε.

Η έκπληξη, επομένως, δεν πρέπει να... εκπλήσσει κανένα αφού το σύνολο του Πάους δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχε την ουσία. Στοιχείο απαραίτητο για να κυνηγήσει μια ομάδα το πρωτάθλημα, όπως απαραίτητη είναι και η αποτελεσματικότητα, που επίσης την είχε σε άλλα ματς.

Αντίθετα, δεν την είχε το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο η Ανόρθωση δεν έπαιξε καλά όμως ο Πελέ της έδωσε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος, όλα πήγαν λάθος μετά το ιδανικό ξεκίνημα και το γκολ-πέναλτι του Εντλοβού. Άμεση απάντηση από την Αγία Νάπα, πολλές χαμένες ευκαιρίες και τιμωρία σε ένα λεπτό που υπήρχε ελάχιστος χρόνος για αντίδραση.

Έτσι οι παίκτες της ομάδας πέταξαν δυο βαθμούς στον κάλαθο αφού δεν νοείται να είσαι μπροστά με 2-0 στην έδρα σου με ένα αντίπαλο χαμηλότερων δυνατοτήτων και στο τέλος (βλέπε φάση του 96' με τον Στογιανόφ) να κινδυνεύεις ακόμα και να χάσεις.

Ήταν θέμα χρόνου να πληρωθούν οι κακές εμφανίσεις και τώρα που έγινε, η Ανόρθωση θα πρέπει να κοιτάξει να βελτιωθεί για να μην αδικεί τον εαυτό της, αφού οι μεγάλες της δυνατότητες δεν αμφισβητούνται σε καμία περίπτωση.

Τις πλήγωσε ο... δικός τους