Δεν... αλλάζει την άμυνα

Μπορεί να ακούγονται πολλά όσον αφορά την άμυνα της Ανόρθωσης, ωστόσο οι παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα τυγχάνουν την απόλυτης στήριξης του Άντρε Πάους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι έξι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει λεπτό, είναι ο τερματοφύλακας Κόπριβετς, οι δύο ακραίοι αμυντικοί, Νούχου και Γκάμπριελ, οι δύο στόπερ Χόλγκερσον και Λαΐφης, αλλά και ο Ζοάο Βίκτορ, που παίζει ως σκούπα μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Η πραγματικότητα, μάλιστα, είναι πως τα γκολ και οι επιθέσεις που δέχεται από τον εκάστοτε αντίπαλο η "Κυρία" δεν είναι θέμα αμυντικών, αλλά ανασταλτικής λειτουργίας.

Χρειάζονται περισσότερα τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις από τους παίκτες που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, όπως επίσης συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που για την ώρα δεν παρατηρείται στην ομάδα της Αμμοχώστου. 

Αυτό θέλει να δουλέψει και ο Πάους στη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στοχεύοντας να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο, με κοντά τις γραμμές, και που δεν θα έχει αρκετές αδυναμίες, ιδιαίτερα στο τρανζίσιον, όταν χάνει την κατοχή της μπάλας.

Διαβάστε ΕΔΩ για το Respect της Ζήνας