"Υπέρμαχοι της προστασίας των δικαιωμάτων των αθλητών"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση από την ΚΟΠ του πορίσματος της έρευνας των καταγγελιών για παρατυπίες στην παραχώρηση ελευθέρας μετεγγραφής ποδοσφαιριστή, το οποίο διαπιστώνει ότι το Σωματείο μας κανένα κανονισμό δεν έχει παραβεί, επιθυμεί να τοποθετηθεί για πρώτη φορά επί του συγκεκριμένου θέματος.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, με αφορμή τη δημοσιοποίηση από την ΚΟΠ του πορίσματος της έρευνας των καταγγελιών για παρατυπίες στην παραχώρηση ελευθέρας μετεγγραφής ποδοσφαιριστή, το οποίο διαπιστώνει ότι το Σωματείο μας κανένα κανονισμό δεν έχει παραβεί, επιθυμεί να τοποθετηθεί για πρώτη φορά επί του συγκεκριμένου θέματος.

Εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για την γρήγορη διερεύνηση της υπόθεσης και την εκπόνηση ξεκάθαρου πορίσματος, το οποίο δεν αφήνει καμιά απολύτως σκιά για τον τρόπο λειτουργίας της Ανόρθωσης. Ο Σύλλογός μας, όπως διεπίστωσε και η έρευνα της ΚΟΠ, σέβεται πλήρως και τηρεί κατά γράμμα τους κανονισμούς της FIFA και μάλιστα επενδύει σημαντικά ποσά στην Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Νεαρών Ποδοσφαιριστών.

Διαβεβαιώνουμε τις αθλητικές και πολιτειακές αρχές της χώρας αλλά και τον φίλαθλο κόσμο, ότι ως το αρχαιότερο εν ζωή αθλητικό σωματείου του τόπου, ως φάρος πολιτισμού, κοινωνικής και εθνικής προσφοράς και ως πρεσβευτής της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου, ήμαστε, είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε υπέρμαχοι του «ευ αγωνίζεσθαι», της προστασίας των δικαιωμάτων των αθλητών και των φίλων του αθλητισμού καθώς και προστάτες του Κυπριακού Αθλητισμού γενικότερα.

Ποιος είναι αισιόδοξος παρά την ισοπαλία με την Αγία Νάπα. ΚΛΙΚ ΕΔΩ