Διπλό στο Τσίρειο το καλύτερο αντίδοτο...

ΟΚ το αποτέλεσμα της Κυριακής έφερε αρκετή κατήφεια στην Ανόρθωση αλλά δεν χάθηκε κι' ο κόσμος. Δεν διαγράφηκε ξαφνικά η προοπτική της ''Κυρίας''. Ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση της αποτυχίας για να ανακτήσει άμεσα η ομάδα την αυτοπεποίθηση της

Η διακοπή θα βοηθήσει τους βαρωσιώτες να ηρεμήσουν, να εντοπίσουν τα λάθη και να παρουσιάσουν στη συνέχεια τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Με την επανέναρξη έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Δεν θα υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από το διπλό στο μεγάλο αυτό ντέρμπι με καλή παράλληλα εμφάνιση. Είναι ένα στοίχημα για τους κυανόλευκους να κλείσουν άμεσα την κακή παρένθεση και να αποδείξουν ότι η ομάδα είναι χτισμένη για να χτυπήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Η τεχνική ηγεσία πρέπει να πάει διαβασμένη και να βρει παράλληλα τους τρόπους να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών. Η βελτίωση της εικόνας της ομάδας είναι επιβεβλημένη αφού είναι ένα ματς με πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Ο κόσμος πληγώθηκε αλλά δεν έχασε την πίστη τους προς τις δυνατότητες της φετινής ομάδας. Θα δώσει βροντερό παρών στο Τσίρειο όπως παραδοσιακά κάνει και θα στηρίξει τον Πάους και τους παίκτες του. Αυτοί με τη σειρά τους καλούνται να πάρουν το πρώτο μεγάλο διπλό της χρονιάς που θα φέρει πίσω ξανά τα πλατιά χαμόγελα.

Δείτε τι δώρο έκανε η Ανόρθωση στον Δανό φίλο της ομάδας