Στην Αμερική ο πρόεδρος

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης με την οποία ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην Αστόρια της Αμερικής, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αμερικής θα συνεδριάσει στην παρουσία του Προέδρου, Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί διδυμοποίηση των δύο Συλλόγων.

Η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην Αστόρια της Αμερικής, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Αμερικής θα συνεδριάσει στην παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Χρήστου Πουλλαΐδη, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί διδυμοποίηση των δύο Συλλόγων.

Διδυμοποιούνται δύο Σωματεία, τα οποία έχουν κοινούς στόχους και επιδιώξεις, με προμετωπίδα τον διαρκή αγώνα για απελευθέρωση της Κύπρου μας και επιστροφή στις κατεχόμενες πόλεις και χωριά μας.

Ο Πρόεδρος, θα ενημερωθεί εκτενώς για τις δραστηριότητες του Παγκυπρίου ιδιαίτερα προς την κατεύθυνση της διαφώτισης της Αμερικάνικης κοινής γνώμης και επηρεασμού της Αμερικανικής κυβέρνησης για τη λύση του Κυπριακού ενώ θα ενημερώσει τους ομογενείς για τις προσπάθειες της Ανόρθωσης τόσο στους αθλητικούς στίβους, όσο και για την εξυπηρέτηση των εθνικών στόχων, κρατώντας άσβεστη τη φλόγα της Επιστροφής.

Θα ακολουθήσει δεξίωση που θα παραθέσει ο Παγκύπριος προς τιμήν του Προέδρου της Ανόρθωσης.