Φέτος θέλει νωρίς το πρώτο διπλό σε ντέρμπι...

Με μοναδικό στόχο την αγωνιστική βελτίωση και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα συνεχίζει την προετοιμασία της η Ανόρθωση για το μεγάλο παιχνίδι που την περιμένει το Σάββατο στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα.

Και μιλώντας για μεγάλα εκτός έδρας παιχνίδια, πέρσι η ''Κυρία'' είχε μεγάλο πρόβλημα στα συγκεκριμένα ματς αφού μέτρησε μόνο ένα διπλό σε ντέρμπι, αυτό κόντρα στον προσεχή της αντίπαλο για τη β' φάση του πρωταθλήματος (1-3 το σκορ).

Το συγκεκριμένο στοιχείο λοιπόν είναι από τα SOS πράγματα που πρέπει να προσέξει φέτος ο Αντρέ Πάους αφού επιβάλλεται να πάρει αρκετούς βαθμούς και να δείξει παράλληλα και την δυναμική της ως ομάδα. 

Στην πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία της χρονιάς με την Ομόνοια κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν ήταν καλή η εικόνα των κυανολεύκων αλλά ο βαθμός κρίθηκε θετικός.

Το ένα και μοναδικό διπλό ήρθε τον Απρίλιο πέρσι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό το σκηνικό αν θέλει η ''Κυρία'' να ελπίζει σε κάτι καλό φέτος. Το ματς με τον Απόλλωνα είναι η επόμενη δοκιμασία και το σύνολο του Αντρέ Πάους καλείται να αποδείξει στο γήπεδο τις μεγάλες του δυνατότητες και να φύγει από τη Λεμεσό με μια μεγάλη νίκη που θα δώσει πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Διπλό Ανορθωσιάτικο χτύπημα από την Έλενα...