"Μόνο ο Θεός, είμαι ευλογημένος..."

Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε ο Ντίνο Εντλοβού για τη βράβευσή του ως παίκτης Aυγούστου-Σεπτεμβρίου και για την προσπάθεια που κάνει φέτος με την Ανόρθωση...

Όσα ανέφερε: "H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως νοιώθω, είμαι πλημμυρισμένος με ανάμεικτα συναισθήματα. Το βραβείο δεν πάει μόνο σε μένα αλλά σε όλη την οικογένεια της Ανόρθωσης. Αρχικά στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ και έπειτα στην διοίκηση και τον κόσμο που έρχεται κατά χιλιάδες σε κάθε παιχνίδι.

Η αλήθεια γι' αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής, είναι πως κανένας δεν το περίμενε, μόνο ο Θεός και είμαι πραγματικά ευλογημένος που έχω γύρω μου εξαιρετικούς παίκτες. Παλεύω μαζί τους κάθε βδομάδα, είμαστε ομάδα και είμαστε καλύτερα ο ένας μαζί με τον άλλο. Πιέζω συνέχεια τον εαυτό μου και είμαι νικητής. Όταν χάνω, θυμώνω και αυτό από μόνο του δείχνει το πάθος που έχω γι' αυτό που κάνω και για την ομάδα, ώστε να πάμε πολύ καλύτερα από πέρσι.

Δεν θα είναι εύκολο για μένα γιατί τώρα οι ομάδες και οι προπονητές έχουν αναγνωρίσει τον τρόπο παιχνιδιού μου, όμως όπως έχω πει, δεν έχει να κάνει μ' εμένα αλλά με τη νίκη με κάθε κόστος και την επιτυχία στο τέλος της σεζόν, στην κατάκτηση κάποιου τίτλου με την ομάδα. Είναι εξαιρετικό που πήρα ένα ατομικό βραβείο αλλά θα ήθελα στο τέλος της σεζόν να έχω να δείξω κάτι για την ομαδική δουλειά που κάνουμε όλους αυτούς τους μήνες".