Γράφουν... και για Εντλοβού

Mετά τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ΜΜΕ της Ελλάδας κάνουν πλέον αναφορά σε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και για τον πρώτο σκόρερ της Ανόρθωσης, Ντίνο Εντλοβού.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας arenafm.gr

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσω του δικτύου σκάουτερ του Φρανκ Άρνεσεν, να απλώσει τα δίχτυα του σε ολόκληρη την Ευρώπη και κυρίως σε αγορές που υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνουν αγορές ποδοσφαιριστών.

Ένα από τα πρωταθλήματα που ο Δικεφάλος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του είναι αυτό της Κύπρου, που διαθέτει αρκετές περιπτώσεις καλών παικτών σε προτιμές τιμές.

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε το Σάββατο απόγευμα στα επίσημα του ΓΣΠ και είδε δια ζώσης το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, όχι μόνο για να «τσεκάρει» την πρόοδο του Ευθύμη Κουλούρη, όμως για άλλους δυο παίκτες που κάνουν… κλικ.

Το όνομα του Κωνσταντίνου Λαΐφη, έχει γραφτεί αρκετές φορές και δεν είναι μυστικό πλέον ότι η περίπτωση του απασχολεί τον Δικέφαλο και τον Φρανκ Άρνεσεν. Άλλωστε, ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ, είναι άλλοτε συνεργάτης του Δανού αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου και του έχει υπογραμμίσει πως ο Λαΐφης είναι ένας παίκτης έτοιμος για το βήμα παραπάνω, αν και μόλις στα 22 του.

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κύπριος διεθνής αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά ως αμυντικός χαφ, αν και η φυσική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός, ωστόσο τα πήγε περίφημα, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι.

Πέραν όμως του Λαΐφη, πολύ ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού περισσότερο, μπήκε ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός της Ανόρθωσης, Ντίνο Εντλοβού. Ο 25χρονος σέντερ φορ, είναι ένας μοντέρνος παίκτης που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό και ήρθε στην Ανόρθωση, από την Μακάμπι Χάιφα. Άλλωστε ο Εντλοβού έχει παίξει αντιμέτωπος με τον Δικέφαλο, το 2013 στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η επισήμανση του Φαλξ στον Άρνεσεν είναι μεγαλύτερη για τον Εντλόβου, παρά για τον Λαΐφη, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός, ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση και των δυο παικτών.