Καλός για στόπερ, αλλά κόφτης είναι... άλλη κλάση

Στα εννέα προηγούμενα παιχνίδια, πριν τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είχε καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός από τον Αντρέ Πάους.

Αυτή ήταν και η πρόθεση του από φινάλε της περσινής σεζόν, γι’ αυτό και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον νεαρό άσο στην συγκεκριμένη θέση από τα φιλικά παιχνίδια. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική, κάτι που έδωσε την ευχέρεια στον Ολλανδό τεχνικό να εφαρμόσει και να καθιερώσει το αγαπημένο του παιχνίδι από πίσω. Δεν είναι λίγο πράγμα να έχεις έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή να ξεκινά τις επιθέσεις από το κέντρο της άμυνας, με την μπάλα κάτω.

Στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ο Πάους αιφνιδίασε, μεταφέροντας για πρώτη φορά φέτος τον Λαΐφης στην μεσαία γραμμή και… τραβώντας πιο πίσω τον Βίκτορ. Και εκεί που βρήκε χώρο για να κάνει παιχνίδι, ο Παραλιμνίτης άσος φρόντισε να υπενθυμίσει στον προπονητή του πόσο πιο χρήσιμος είναι στην φυσική του θέση!

Δεν έχουν μείνει πολλές θέσεις που να μην έχει αγωνιστεί, όμως κάθε φορά που παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής με το γνωστό αρχοντικό του στυλ, πέραν από πιο απολαυστικός, σίγουρα θα βλέπει και τις μετοχές του να ανεβαίνουν…