Μπορεί να μην σκοράρει αλλά όποτε έρθει από τον πάγκο...

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει… πιάσει τις περσινές του επιδόσεις, ωστόσο ο Ανδρέας Μακρής σε κάθε ευκαιρία… φωνάζει για την χρησιμότητά του.

Πέρσι αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της Ανόρθωσης και ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας σε 30 αγώνες 13 γκολ, απολογισμός εξαιρετικός για έναν επιθετικό ηλικίας μόλις 20 ετών.

Φέτος, ναι μεν έχει αγωνιστεί και στα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος ωστόσο οι συμμετοχές του είναι μοιρασμένες σε βασικό και αναπληρωματικό. Έχοντας σαφώς λιγότερο χρόνο σε σχέση με πέρσι, στερείται ρυθμού και είναι λογικό να μην έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Ακόμα και έτσι, με κάποιες… στιγμές του κάνει την διαφορά.

Όπως για παράδειγμα το εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα που μπήκε μέσα στο 65’ και στο 77’… γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης (2-1). Όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που μπήκε σαν αλλαγή στο 71’ και στο 72’ έκλεψε και έδωσε την συστημένη ασίστ στον Κουλούρη για το 1-1 ή όπως στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, που μπήκε στο παιχνίδι στο 71’ και δέκα λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι απ’ το οποίο ο Ντλοβού… έγραψε το 2-0.