Δύο έξτρα κίνητρα μετά το "Χ" στο Τσίρειο

Μονόδρομος είναι η νίκη για την Ανόρθωση στο παιχνίδι με τον Άρη αφού κανείς στην ομάδα δεν θέλει να πάει στράφι το σπουδαίο διπλό στο ΓΣΠ. 

Η ''Κυρία'' έχοντας για ακόμα μια φορά φέτος αρκετό κόσμο στο πλευρό της θέλει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος και να ελέγξει το ματς.

Οι κυανόλευκοι απέκτησαν το βράδυ του Σαββάτου δύο έξτρα κίνητρα για το κυριακάτικο τους παιχνίδι. Το Χ στο Τσίρειο τους δίνει την ευκαιρία από την μια να πιάσουν στη βαθμολογία την ΑΕΚ και να πατήσουν έστω και προσωρινά κορυφή. Παράλληλα έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα που βρίσκεται στην 4η θέση. Σημαντική διαφορά με την ομάδα της Λεμεσού την άλλη εβδομάδα να ταξιδεύει στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί ακόμα να υπάρχει δρόμος αλλά οι αγωνιστικές περνούν και κάθε βαθμός είναι ιδιαίτερα πολύτιμος. Στο παιχνίδι επίσης είναι και το ψυχολογικό κομμάτι και όσο πιο ψηλά είναι η ομάδα στην πίνακα τόσο το καλύτερο και για την αυτοπεποίθηση των παικτών αλλά και για το κλίμα ανάμεσα στους φίλους της ομάδας.

Κασκόλ και σημαίες της ΑΝΟ στο Σαν Σίρο...