"Aπέναντι σε τέτοιες ομάδες χρειάζεται υπομονή"

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Άρη παρουσιάστηκε ο Άντρε Πάους, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος σε σύγκριση με το πρώτο.

Τι είπε ο τεχνικός της Ανόρθωσης:

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει μια καλή ομάδα. Ειδικά στην άμυνα είναι πολύ συμπαγής και προσπαθούν να βγουν γρήγορα μπροστά. Aπέναντι σε τέτοιες ομάδες χρειάζεται υπομονήΝομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ αργός. Δεν χρησιμοποίησαμε τους επιθετικούς και τους ακραίους. Είναι καλό να έχεις την κατοχή της μπάλας, αλλά να παίζεις πιο μπροστά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά συγκρίνοντας το πρώτο με το δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι κι εσείς θα είδατε ότι η ομάδα ήταν καλύτερη στο δεύτερο».

«Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ξεκινάμε αυτό το σύστημα, αλλά το δουλέψαμε στην προπόνηση. Πάντα χρησιμοποιούμε τους ακραίους επιθετικούς. Είμαι εδώ ενάμιση χρόνο και το δουλεύουμε. Πρέπει να χρησιμοποιείς και το ένας εναντίον ενό».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Μιλάμε κάθε μέρα με το τεχνικό επιτελείο για το τι χρειαζόμαστε. Συζητάμε και ενδεχομένως να υπάρχει μια θέση για ποδοσφαιριστή».