Η άνοδος στην κορυφή και οι αλλαγές Πάους

Μπορεί να μην έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο η Ανόρθωση πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Άρη και πλέον πάτησε κορυφή, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από το ΑΠΟΕΛ.

Αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας, αφού καλύτερα να κερδίζεις όταν δεν είσαι καλός παρά να χάνεις βαθμούς, όταν κάνεις καλές εμφανίσεις.

Στα συν, βέβαια, και οι κινήσεις του Πάους από τον πάγκο.

Βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται να δημιουργήσει, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Πελέ, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ.

Ο Ολλανδός γνώριζε, άλλωστε, πως o Πορτογάλος μέσος μπορεί να βοηθήσει είτε από στημένη φάση (όπως κι έγινε) είτε περνώντας κάποια πάσα, είτε επιχειρώντας κάποιο μακρινό σουτ, με τον ποδοσφαιριστή του να τον δικαιώνει στον απόλυτο βαθμό.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός της "Κυρίας" βγάζει άσο από το μανίκι του (Κουλούρης, Μακρής κι άλλοι παίκτες τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο ερχόμενοι από τον πάγκο).

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και όπως φαίνεται ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου ξέρει να διαχειρίζεται και να αξιοποιεί το υλικό που διαθέτει.