Έστειλε μηνύματα η ΕΝΠ...

Το παιχνίδι με τον Άρη αποτελεί ήδη παρελθόν για την Ανόρθωση. Το σημαντικό τρίποντο μπήκε στη συγκομιδή των κυανολεύκων που θα αναλύσουν το ματς και θα εντοπίσουν τις αδυναμίες για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στη συνέχεια.

Ήδη η προσοχή έχει στραφεί στο επόμενο εξίσου πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΕΝΠ, σε μια δύσκολη έδρα.

Οι Παραλιμνίτες έστειλαν μηνύματα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια όπου παρά τις απουσίες τους έκλεψαν τον βαθμό, ενώ μπορούσαν ακόμα και για το διπλό. Τα 2 γκολ που πέτυχε στο ΓΣΠ κάτι σημαίνουν. Φυσικά είναι γεγονός ότι υπάρχουν αμυντικές αδυναμίες, 22 γκολ σε 12 ματς, και αυτές θα προσπαθήσει να εκματελλευτεί η παρέα του Μαρτίνες.

Ο Πάους και οι συνεργάτες του θα μελετήσουν πολύ καλά το νέο αντίπαλο και ανάλογα θα καταστρώσουν τα πλάνα τους. Σε ακόμα ένα παιχνίδι θα χρειαστεί ομαδική δουλειά, υπομονή και θέληση για να φύγει με το διπλό η ''Κυρία''. Ζητούμενο να κλείσει τον πρώτο γύρο με νίκη και αν την βολέψουν και τα άλλα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να πάρει και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. 

Ο Λαϊφης κάνει αγώνα δρόμου και λογικά θα προλάβει κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται και πάλι να έχουμε αλλαγές στην 11αδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το όμορφο δίδυμο στο "Παπαδόπουλος"