«Ντροπή για το ποδόσφαιρο» (Δηλώσεις Παναγιώτου)

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και την ήττα παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους. Μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός δεν άφησε ασχολίαστες τις πολλές και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από πλευράς Ερμή στο δεύτερο ημίχρονο. 

«Σήμερα ήταν η πρώτη μας φετινή ήττα. Γνωρίζαμε πριν τον αγώνα πως θα έπαιξε ο αντίπαλος, έχοντας μειονέκτημα λόγω του κακού γηπέδου. Αυτό που ήθελε να παίξει ο αντίπαλος ήταν με μακρινές μπαλιές. Ελέγχοντας αυτό τον τρόπο παιχνιδιού μπορούσαμε να κτίσουμε πάνω σε αυτό και να νικήσουμε. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν το πράξαμε χάνοντας πολλές κεφαλιές. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο και ο καθένας ας καταλάβει. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τη νίκη».

Κοντράστ συναισθημάτων από τον Νίκο Παναγιώτου οποίος χαρακτήρισε μεγάλη την απόδοση και τη νίκη του Ερμή. 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την απόδοση σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία. Ένα παιχνίδι στο οποίο διαβάσαμε τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να τον κτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία, πράγμα το οποίο καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ανησύχησα για το πόσο θα μπορούσαν να αντέξουν τα παιδιά σε αυτόν το ρυθμό. Όμως τα κατάφεραν και σε ακόμη μιαν αντεπίθεση ήρθε και το 2-0. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και δε χρειάζεται να το πω εγώ αυτό».