Εναλλακτικές λύσεις

Είναι φανερό πλέον ότι η Ανόρθωση στα τελευταίο παιχνίδια της η Ανόρθωση έχει επιθετικό πρόβλημα.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους έχει γίνει αρκετά προβλέψιμη και οι αντίπαλοι βρίσκουν τον τρόπο να την αναχαιτίσουν, με αποτέλεσμα τις δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από Ερμή και ΑΕΚ, με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Οι επιδόσεις της «Κυρίας» μέσα στο 2016, με εξαίρεση την Αγία Νάπα που έχει… παραδώσει τα όπλα και έχει γίνει σάκος του μποξ,

Ανόρθωση – Ομόνοια 0-0, Ανόρθωση – Αναγέννηση 2-1 με τα χίλια ζόρια με γκολ – πέναλτι του Ντλοβού στο φινάλε, Δόξα – Ανόρθωση 1-1 με αυτογκόλ του Λεονάρντο, Αναγέννηση – Ανόρθωση 0-0, Ανόρθωση – Απόλλων 3-2, Ερμής – Ανόρθωση 2-0 και ΑΕΚ – Ανόρθωση 3-0 είναι τα αποτελέσματα της προσφυγικής ομάδας μέσα στο 16, με εξαίρεση το ματς με την Αγία Νάπα.

Εφτά παιχνίδια από τα οποία η Ανόρθωση στα τέσσερα δεν σκόραρε ενώ και στο πέμπτο όταν σκόραρε ένα, αυτό ήταν από αυτογκόλ του αντίπαλου στόπερ.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η τεχνική ηγεσία καλείται να περάσει νέες ιδέες και νέες τακτικές μέσα στην ομάδα, για να μπορεί η Ανόρθωση να είναι διεκδικητική στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους.