"Αρκετές πικάντικες λεπτομέρειες - Έξω οι μιζαδόροι" (Ετοιμάζουν συλλαλητήριο)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, με την οποία αναφέρεται σε όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την αποψινή έκτακτη του συνεδρία πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πραγματικά θα κρίνουν το άμεσο μέλλον της ομάδας. Ήρθε η ώρα να καταλάβετε ΟΛΟΙ  πως δεν μασάμε κουτόχορτο και είμαστε πλήρως ενημερωμένοι για τα κακώς έχοντα στα ενδότερα του αγαπημένου μας Σωματείου. Είμαστε και απολύτως έτοιμοι να το προστατέψουμε με κάθε κόστος.

Αν κάποιοι νομίζουν πως με μια απόλυση προπονητή ή τεχνικού διευθυντή ή κατινιέρη από το "Αντώνης Παπαδόπουλος" θα την βγάλουν καθαρή τότε πλανώνται οικτρά. Εμείς δεν είμαστε οι αρμόδιοι σαν κόσμος να παίρνουμε αποφάσεις για προπονητές ή ποδοσφαιριστές. Είμαστε όμως αυτοί που δεν δεχόμαστε να βάζει ο οποιοσδήποτε τα εγώ του και τα συμφέροντα του πάνω από την ομάδα.

Γνωρίζουμε αρκετές "πικάντικες" λεπτομέρειες για το φιάσκο της μεταγραφής που μας έκανε να φαινόμαστε σαν μια ερασιτεχνική ομαδούλα της σειράς και γνωρίζουμε και ποιοι ευθύνονται. Επίσης γνωρίζουμε γεγονότα που θέλουν τον "υπεύθυνο" προγραμματισμού (δεν εννοούμε τον πρώην τεχνικό διευθυντή) να κωλυσιέργησε σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με σκοπό δικά του συμφέροντα. Γνωρίζουμε ότι φέραμε ποδοσφαιριστή κατά την χειμερινή περίοδο που δεν έτυχε της στήριξης του τεχνικού επιτελείου. Γνωρίζουμε επίσης ότι πήραμε ποδοσφαιριστή από συγκεκριμένο μάνατζερ που εθεωρείτο κόκκινο πανί στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" λόγω μίζας. Γνωρίζουμε ότι κάποιος προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του (πίστεψε μας δεν σώζετε), έκανε ήδη συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες με προπονητή, του οποίου ο μάνατζερ θεωρείτε επίσης κόκκινο πανί για την ομάδα μας, με συγκεκριμένο συμβόλαιο και μίζες.

Κύριε Πουλλαίδη, με κόπο, μόχθο και πλάνο καταφέραμε να "καθαρίσουμε" από μιζαδόρους. Τουλάχιστον αυτό μας έδωσες να καταλάβουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μιλώντας ευθέως και ξεκάθαρα προς το άτομο σου ως τον άνθρωπο που ανέλαβε την εξυγίανση και την κάθαρση της Ανόρθωσης από ανθρώπους που περιγράψαμε στην πιο πάνω παράγραφο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΖΗΤΑΜΕ να επιλέξεις :

Ή της χιλιάδες του κόσμου και την μεγαλύτερη δύναμη αυτής της ομάδας που τρέχει την ομάδα Σαββάτα, Κυριακές, Τετάρτες, βροχές και καταιγίδες ή αυτούς που θα επαναφέρουν ξανά τα μαύρα σύννεφα πάνω από το "Αντώνης Παπαδόπουλος". Για μας δεν υπάρχει επιλογή.

Για τον λόγο αυτό ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΣΣΕΣ, την Δευτέρα σας καλούμε όπως στηρίξουμε την ομάδα εντός γηπέδου για την επάνοδο στις επιτυχίες. Για ενενήντα λεπτά τραγουδάμε για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Με το τέλος του παιχνιδιού όμως, ΚΑΛΟΥΜΕ τους πάντες σε συλλαλητήριο έξω από την ανατολική, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, μέχρι να μας παραδώσουν τις παραιτήσεις τους υπεύθυνος προγραμματισμού και διευθυντής σωματείου. Το συλλαλητήριο θα αναβληθεί αν μέχρι τότε η επίσημη Ανόρθωση εκδώσει ανακοίνωση με τις παραιτήσεις των πιο πάνω. Δεν θέλουμε καμιάν υποστήριξη από κανέναν οπαδό μας (οργανωμένο ή μη) με σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά θέλουμε την παρουσία σας την Δευτέρα τόσο στον αγώνα όσο και στο συλλαλητήριο.

Υ.Γ. Δεν αστειευόμαστε καθόλου. Αν παίζετε με τις ζωές μας θα παίξουμε με τις δικές σας.

Υ.Γ.1 Ξέρουμε αρκετά ακόμα. Μεν προκαλείτε την τύχη σας.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
 
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ΜΑΧΗΤΕC 1994