(Σημαντικές πληροφορίες) Ο "πυροσβέστης" Πουλλαίδης, ο Πάους, η παραίτηση...

Η... ήπια παρέμβαση του Χρίστου Πουλλαίδη έφερε την ηρεμία στην Ανόρθωση μετά το... θυελλώδες 48ωρο, Πέμπτη- Παρασκευή.

Τα όσα ακολούθησαν της ήττας από την ΑΕΚ τελικώς δεν μεταφράστηκαν σε πράξη. Είχαμε από την μια την "βέβαιη" απομάκρυνση του Πάους και από την άλλη την δεδομένη προφορική συμφωνία με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Απόψε ο Ολλανδός θα είναι στον πάγκο και ο πρώην ομοσπονδιακός ήδη επέστρεψε στην ΑΕΛ.

Ερχόμαστε στο σήμερα... που έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Αντρέ Πάους όπως πληροφορείται το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ φέρεται να είπε στον Πρόεδρο Πουλλαίδη πως αν απόψε και στα επόμενα 2-3 παιχνίδια η ομάδα δεν κερδίσει τότε θα αποχωρήσει ο ίδιος από την ομάδα χωρίς να χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση. Μέσα από όλα όσα συζητήθηκαν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει στο προσκήνιο κάποια καλή λύση με προπονητή ο οποίος να προσφέρει σιγουριά πως αναλαμβάνοντας θα αλλάξει άμεσα τα δεδομένα φαίνεται πως ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου αποφάσισε να δώσει στον Πάους καινούργια ευκαιρία.

Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο αφορά κάποιους από τους συνεργάτες του Χρίστου Πουλλαίδη...

Μέσω των social media αλλά και την επίσημη ανακοίνωση των οργανωμένων εκδηλώθηκε έντονα η τάση, ειδικά για να απομακρυνθούν άτομα τα οποία είναι δίπλα από τον Πρόεδρο. Το www.kerkida.net πληροφορείται πως ο Χρίστος Πουλλαίδης στηρίζει τους συνεργάτες του και αναζητεί τρόπους έτσι ώστε να πείσει τους διαφωνούντες πως τα όσα γράφονται και ακούγονται είναι υπερβολές και απέχουν από την πραγματικότητα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Πρόεδρος δεν έκανε αποδεκτή παραίτηση που τέθηκε ενώπιόν του ενός από τους συνεργάτες του.

Η προσοχή εστιάζεται τώρα στο αποψινό ματς. Η Ανόρθωση δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας και παρόλο ότι το κλίμα ήταν άσχημο τις τελευταίες μέρες η... μπάλα είναι στα πόδια των παικτών για να αλλάξουν την κατάσταση.