“Έμαθα απ' τον πατέρα μου να απολαμβάνω την κάθε μέρα”

Μετά το παιχνίδι ο Αντρέ Πάους μίλησε για τη σημαντική νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πάφο ενώ απάντησε διπλωματικά στις ερωτήσεις που αφορούσαν τις συζητήσεις της Ανόρθωσης με άλλο προπονητή…

Αναλυτικά:

"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Σταν Φάλξ για τη συνεργασία. Μετά από 2 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντιδράσαμε σωστά. Η ομάδα έδειξε πνεύμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού είχαμε νοοτροπία νικητή. Είναι κρίμα που δεν το τελειώσαμε από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τις αντεπιθέσεις και τα κόρνερ της Πάφου. Ευτυχώς σκόραρε ο Ορλάντι, μετά κάναμε το 3-1 και τελείωσε το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος και από τον Κουλούρη που μπήκε αλλαγή και σκόραρε δύο όμορφα γκολ".

Για τις συζητήσεις με άλλο προπονητή…

“(Γέλια) Έχω μάθει από τον πατέρα μου να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Η ζωή μου είναι στο γήπεδο. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή με τους παίκτες. Το ξέρω απάντησα πολύ διπλωματικά. Δεν έχω επιρροή σε αυτά και δεν επηρεάζομαι από αυτά”.

* Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε παράλληλα αν η επιλογή να τεθεί εκτός πλάνων ο Ορλάντι ήταν δική του απόφαση όμως αρνήθηκε ευγενικά να τοποθετηθεί επί του θέματος.