Ο ξεχωριστός κύριος Ιράκλι Μαϊσουράντζε

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο β’ μέρος, η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 της Πάφου.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Ντλοβού και Κουλούρης και ένα ο Ορλάντι. Συνήθως οι σκόρερ είναι αυτοί που κερδίζουν το μεγαλύτερο χειροκρότημα όμως αυτή την φορά χρειάζεται να δοθούν τα εύσημα και στον… αφανή ήρωα του αγώνα.

Ο λόγος για τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, με τον Γεωργιανό κόφτη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να… κλέβει τα χειροκροτήματα από τους σκόρερ.

Υπήρχαν στιγμές που ένιωθες ότι υπήρχαν 3-4 Μαϊσουράντζε μέσα στο γήπεδο αφού ο τύπος ήταν παντού. Ενώ τον έβλεπες στο έδαφος δεξιά στην άμυνα, μέχρι να αλλάξει το πλάνο τον έβλεπες στην επίθεση αριστερά. Απίστευτα τρεξίματα, πάρα πολλές κερδισμένες μάχες, σωστές αλληλοκαλύψεις και σχεδόν αλάνθαστες πρώτες πάσες για το ξεκίνημα των επιθέσεων της ομάδας του.

Αν και φέτος δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος όπως πέρσι, αφού έχει αγωνιστεί μόνο σε 9 παιχνίδια βασικός και σε άλλα 8 αλλαγή, εντούτοις όποτε του ζητηθεί είναι 100 % συνεπής. Έχει κερδίσει τον προπονητή του και τον κόσμο της ομάδας και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να… παρκάρει ξανά στον πάγκο, ιδίως όταν αρχίζουν τα μαζεμένα ντέρμπι.