Ο Τομάς... καθορίζει το πλάνο Πάους

Μπορεί συνήθως το πλάνο του να καθορίζεται βάσει των δικών του επιλογών, όμως από τη στιγμή που το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο Άντρε Πάους αναμένεται να το προσαρμόσει βάσει και των επιλογών της αντιπάλου του.

Ο Ολλανδός... παρακολουθεί και το ρεπορτάζ των "κιτρινοπρασίνων", αφού η συμμετοχή ή όχι του Τομάς μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ο... κινητήριος μοχλός της ομάδας της Λάρνακας κι ένας παίκτης-βαρόμετρο, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στη μεσαία γραμμή έτσι ώστε να μπορέσει να αναχαιτίσει καλύτερα την ΑΕΚ σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Ισπανός και γενικότερα να μην επιτρέψει στους "κιτρινοπράσινους" να κάνουν το παιχνίδι τους.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δώσει και στην προσπάθεια αναχαίτισης των μπακ της ομάδας της Λάρνακας, προσπαθώντας να μην τους επιτρέψει να ανέβουν ψηλά και να βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι, αφού στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου είχε γίνει μεγάλη... ζημιά κι από τα άκρα.