"Με πάθος για το τρίπονο" (Συνάντηση με το Δ.Σ)

Στο ματς με την ΑΕΚ και την επερχόμενη συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, αναφέρονται με ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης...

Όσα σημειώνουν

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τους πάντες σε συστράτευση για έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της φετινής χρονιάς, μέχρι τον επόμενο.

Την Κυριακή στο γ.σ.ζ η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει απ´ εκεί που έμεινε την περασμένη Δευτέρα, παίζοντας ποδόσφαιρο με πάθος αλλά ταυτόχρονα επικεντρωμένη στην κατάκτηση του στόχου όπου είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν πλήρως που αγωνίζονται, ποιες είναι απαιτήσεις του κόσμου αλλά και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Μετά και τις δικές μας συστάσεις πλέον καλούνται να αποδείξουν ότι η εμφάνιση κυπέλλου θα πρέπει να θεωρηθεί μια κακή παρένθεση και το αποτέλεσμα πλασματικό.

Εμείς με την σειρά μας καλούμαστε να κατακλύσουμε την εξέδρα από άκρη σε άκρη κάνοντας το συγκεκριμένο γήπεδο για ακόμα μια φορά έδρα μας. Πέραν της παρουσίας μας, απαιτείται ενενηντάλεπτη φωνή, ασταμάτητος παλμός και Βαρωσιώτικη μαγκιά δημιουργώντας ατμόσφαιρα ΝΑΟΥ. Η ώρα 14:00 αναχωρούμε ΟΛΟΙ από κεντρικό με προορισμό τον κυκλικό κόμβο (KLEIMA) για να πορευτούμε προς το γήπεδο. Ακολουθάμε πάντα τις οδηγίες του οργανωτή. Να σημειώσουμε ότι για καλύτερη οργάνωση άτομα του Συνδέσμου θα αποκόψουν συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας και ζητούμε την κατανόηση του υπόλοιπου κόσμου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι για την Δευτέρα έχουμε προγραμματίσει την συνάντηση με το Δ.Σ της ομάδας για να μας απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θέσαμε. Ελπίζουμε ότι μετά το συλλαλητήριο αλλά και κάποιες άλλες διεργασίες να πήγαν τα μηνύματα στις σωστές κατευθύνσεις. Βεβαιώνουμε τα μέλη μας και τον υπόλοιπο κόσμο ότι μετά την συνάντηση και εντός των επόμενων ημερών θα καλέσουμε ανοιχτή συνάντηση για ενημέρωση και συζήτηση επί του θέματος.

Υ.Γ. Αύριο το βράδυ έχουμε το καθιερωμένο pre-game στο κεντρικό μας οίκημα, Χριστάκης Φωτίου Club, η ώρα 20:00 με σούβλες και ποτά για όλα τα αλάνια ανά το παγκύπριο.
 
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994".