«Η αχαριστία στο μεγαλείο της» (Ηχητικό)

Ο ενδιαφερόμενος για την προεδρία του σωματείου της Ανόρθωσης, Θέμης Βιολάρης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον «sports1» αναφέρθηκε για την εκλογική διαδικασία και για το σκεπτικό να μην επικυρώσει χθες την υποψηφιότητά του. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χρίστο Πουλαϊδη,  ενώ αχάριστο χαρακτήρισε τον Αντρέα Θεμιστοκλέους με αφορμή την επιστολή του

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η αχαριστία στο μεγαλείο της. Ο κύριος Θεμιστοκλέους ήταν ένας απλός υπάλληλος της Ανόρθωσης. Μην ξεχνάμε αυτό το πράγμα. Αν είχε μετοχές ή όχι δεν έχουν σημασία. Οι συμπεριφορές είναι που δείχνουν το πρόσωπο του άλλου.  Θεωρώ ότι δίνεται μεγαλύτερη αξία απ' όσο πρέπει να έχει αυτή η επιστολή. Είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο της εταιρείας Χαράλαμπο Μανώλη πριν την δημοσιοποίηση. Είναι αχαριστία, μόνο αυτό μπορώ να πω», είπε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείς για τον λόγο που δεν κατέθεσε χθες επίσημα υποψηφιότητα ξεκαθάρισε: «Ζυγίζοντας χθες κάποια πράγματα θεώρησα ότι θα έπρεπε να ακουστούν κάποια άτομα στην αυριανή Γενική Συνέλευση. Ένα από αυτά είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα το ανώτατο σώμα να δώσει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Συνδυασμός μου ήταν έτοιμος και υπογραμμένος με την υποστήριξη του προέδρου του συλλόγου  όμως πήρα προσωπικά την ευθύνη να μην προχωρήσω μέχρι να γίνει αυτή η συζήτηση με τα μέλη. Αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Παντελίδη».

Για Χρίστο Πουλαϊδη είπε: «Είναι μεγαλύτερος ευεργέτης. Δεν νομίζω να υπήρχε αυτή την στιγμή Ανόρθωση στην α' κατηγορία εάν δεν ήταν. Μακάρι όλοι οι άλλοι να έκαναν το 1/10 που έκανε αυτός για τον σύλλογο»