Η πολυτέλεια της επιλογής

Ο Αντόνιο Πούτσιε έχει να κάνει πολλά γύρω απ' τον προγραμματισμό μαζί με τον Αλμπέρτο Μπενίτο αφού θα χρειαστούν αρκετές μεταγραφές. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη του δίνει την πολυτέλεια για ευελιξία στο μεταγραφικό παζάρι.

Τα πράγματα μοιάζουν απλά για την περίπτωση του διεθνούς άσου. Έχουμε το δεδομένο ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως χαφ. Επομένως...

Αν ο Πούτσιε και ο Μπενίτο δεν βρούνε στο παζάρι εκείνο που ψάχνουν για το κέντρο της άμυνας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Λαΐφη κυρίως ως κεντρικό αμυντικό.

Αν δεν βρούνε εκείνο που ψάχνουν για τον χώρο του κέντρου, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν κυρίως ως χαφ.

Ο ίδιος προτιμά να παίζει στο κέντρο και το δήλωσε αρκετές φορές, όμως παραμένει μια εξαιρετική λύση και ως κεντρικός αμυντικός. Φυσικά, υπάρχει πάντα το ερώτημα σε ποιά θέση μπορεί όντως να αποδώσει καλύτερα. Οι απόψεις είναι υποκειμενικές και την απάντηση για το πως το βλέπει ο Πούτσιε, θα την μάθουμε στην διάρκεια της σεζόν.

Είναι, πάντως, σημαντικό για έναν προπονητή στην προσπάθεια να χτίσει μια ομάδα, να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει πολύ καλά, δυο δουλειές...