Χρήμα από το πουθενά

Την κάνει για τη Σεβίλλη ο Γκιόργκι Αμπουρτζάνια σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα αφού ο Γεωργιανός μέσος βρίσκεται στα υπόψιν της ομάδας της Ανδαλουσίας. Η Ανόρθωση θα πάρει χρήμα από το πουθενά!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσιεύμα ο 21χρονος αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να μετακομίσει στη Σεβίλλη αφού η ομάδα της Ταραγόνα δεν μπορεί να αρνηθεί την πολύ καλή οικονομική πρόταση που της έγινε.

Το δημοσιεύμα αναφέρει ότι το ποσό που έχει να λάβει η Nάστικ θα ξεπεράσει από τα λεφτά που έλαβε από τη Θέλτα για τη παραχώρηση του Χοσέ Ναράνχο (πωλήθηκε για 2 εκ. περίπου). Επίσης αναφέρεται ότι η ρήτρα του Γεωργιανού ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως πέρα από τα χρήματα που θα λάβει η Nάστικ, στη μεταγραφή Αμπουρτζάνια θα συμπεριληφθεί και ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή που σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή η ομάδα της Ταραγόνα θα επωφεληθεί. Κάτι που ισχύει και τώρα για την Ανόρθωση καθώς αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου έχει να παίρνει κάποια χρήματα από αυτά που θα πάρει η Ταραγόνα. Μπορεί να προέβλεψαν ότι στο μέλλον θα έχουν οικονομικό όφελος από τη περίπτωση του Γεωργιανού αλλά αποκλείεται στην Ανόρθωση να περίμεναν χρήματα τόσο νωρίς.

Ο Αμπουρτζάνια είχε 16 συμμετοχές από τον Ιανουάριο και μετά με την φανέλα της Ταραγόνα, σκοράροντας και δύο γκολ, στη Segunda Division (Β' Ισπανίας).