Εμπιστοσύνη στην ποιότητα του και ως σέντερ μπακ

Η Ανόρθωση έδωσε χθες το δεύτερο και πιο δυνατό της φιλικό στην Πολωνία, χάνοντας με 2-0 από την Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον Αντόνιο Πούτσιε να χρησιμοποιεί συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. 

Έγιναν αρκετοί πειραματισμοί με την ανάγκη για μεσοεπιθετική ενίσχυση να είναι εμφανής αφού χαρακτηριστικό είναι πως η “Κυρία” πέτυχε 1 μόλις γκολ στα τρία φιλικά που πραγματοποίησε.

Σάβιτς και Αγκουϊλάρ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής για προληπτικούς λόγους, για αυτό άλλωστε και ο… δεξίος μπακ Καλδερόν χρίστηκε εκ νέου κεντρικός αμυντικός. Μαζί με τον Γκάμπριελ ήταν οι μόνοι που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη του Πούτσιε.

Οι Σίλβα, Μπένετ, Θεοδώρου και Αριστοτέλους πήραν χρόνο συμμετοχής και προσπαθούν μέσω της προετοιμασίας και των φιλικών να πείσουν την τεχνική ηγεσία για την αξία τους.

Πλέον σημαντικό τεστ για αυτούς θα αποτελέσει το φιλικό κόντρα στην Πολωνική SK Polonia Sroda την Τετάρτη, αφού με την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο θα αποφασιστεί αν τελικά θα αποκτηθεί κάποιος/κάποιοι εξ αυτών…