"Μιλάμε με κάποιους παίκτες" (δηλώσεις Νεαγκόε)

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Αντόνιο Πούτσε έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Είπε ότι η ομάδα είναι σε συζητήσεις με παίκτες ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά στον κόσμο.

Αναλυτικά:

"Η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε καλά. Είμαι λυπημένος που δεν κερδίσαμε σήμερα. Κάναμε πολλά για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Μίλησα με τους παίκτες μου, τους είπα ότι δεν σταματούμε, θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου". 

Για το γεγονός ότι έκανε μια αλλαγή:

"Δεν έχουμε επιθετικό παίκτη. Προτίμησα να κρατήσω αυτούς που είχα μέσα γιατί στον πάγκο είχα μόνο μεσοαμυντικούς".

Πότε μπορεί να κριθεί η Ανόρθωση:

"Περιμένω να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Το 0-0 δεν είναι καλό αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε".

"Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μαι ταυτότητα στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε πολλές φάσεις, σήμερα κάναμε φάσεις αλλά στα τελειώματα θέλουμε δουλειά". 

"Μιλάμε με κάποιους παίκτες, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω πρόβλημα με τους παίκτες μου, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό". 

Για τον κόσμο:

"Ήταν φανταστικοί, δεν έχω λόγια. Θέλουμε να τους δώσουμε τα πάντα. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά για να φέρουμε τρόπαια στην ομάδα".

Από την πλευρά του ο Νεαγκόε είπε:

"Ξέραμε την ιστορία αυτού του αγώνα και θέλαμε να την αλλάξουμε. Δυστυχώς παρά την προσπάθειά μας δεν μπορέσαμε. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά και εμείς μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Χάσαμε 3-4 ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να μας δώσουν τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ".