ΟΧΙ για Ερέρο (Δηλώσεις)

Η Ανόρθωση απέρριψε πρόταση ύψους €50,000 από τη Ρεάλ Σαραγόσα για τον Χεσούς Ερέρο σύμφωνα με Ισπανικά μέσα με τον ποδοσφαιριστή να ζητά από την ομάδα της Αμμοχώστου να αποδεχθεί τη προσφορά.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί που φιλοξενούν δηλώσεις και του ποδοσφαιριστή, η Σαραγόσα έκανε χθες πρόταση προς την Ανόρθωση για να ενισχυθεί η αμυντική της γραμμή αλλά η Κυπριακή ομάδα απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση.

Οι Ισπανοί γράφουν πως η πρόταση περιλάμβανε €50,000 για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να διαπραγματεύεται προσωπικά με την ομάδα αλλά να μην καταφέρνει να μεταπείσει τους ιθύνοντες της "Κυρίας".

«Έκανα ότι μπορούσα για να επιστρέψω στη Σαραγόσα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πείσω τους ανθρώπους της Ανόρθωσης. Καταλαβαίνω τη θέση τους, επειδή δεν θέλουν να δώσουν κάποιο ποδοσφαιριστή ενώ το πρωτάθλημα έχει αρχίσει, αλλά για μένα είναι μεγάλη συμφορά, επειδή είχα την ευκαιρία να επιστρέψω σπίτι μου και αυτό θα ήταν το καλύτερο για την οικογένεια μου. Από τη Σαραγόσα μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και το μόνο που απομένει είναι να παραιτηθώ ο ίδιος από το συμβόλαιο μου, είναι κρίμα» δήλωσε ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός.